marți, 24 august 2010

Kailash Kokopelli

“Ce este sunetul? Vibratie?… Energie? Exact. Deci daca mergem in inima atomului, ce gasim este energie. Aceasta energie este vie, vibreaza. Si acea vibratie se traduce in frecventa, se traduce in sunet. Toata creatia este energie pe diferite nivele de vibratie. Totul are un cantec. Atunci cand devenim foarte linistiti, putem auzi cantecul pietrei, putem auzi cantecul stelelor, putem auzi cantecul copacului, putem auzi cantecul inimii, care este in rezonanta cu marea simfonie a vietii.”

Kailash Kokopelli

2 comentarii:

 1. draga karuna mi-ai facut o bucurie imensa...cat adevar in tot ce zice acest spirit..toata creatia este energie si are la baza vibratia...sa ne aducem aminte pentru teritoriul nostru mult influentat de crestinism un adevar biblic...intai a fost cuvantul..sau El a zis ..sa fie cer si pamant si ele au fost...ar fi minunat daca m vedea numitorul fermecat al tuturor culturilor si religiilor..acelasi adevar repetat de dinainte de piramide pana astazi...multumesc mult..pace,lumina,zane,spirite ale naturii sa fie cu tine

  RăspundețiȘtergere
 2. Bună Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere