luni, 27 aprilie 2009

Lumina se creeaza din inima

Ai rabdare cu tine insuti.

Traiesti intr-o lume in care energiile sunt foarte amestecate si intense din toate punctele de vedere.

Nu-ti fie teama ca vei pierde conexiunea dintre noi, este eterna.

Simte cum lumina poate curge dinspre inima ta in directia pe care i-o indici.

Fa-ti un obicei din a utiliza in fiecare zi aceasta capacitate inundand cu lumina ta planeta si orice loc sau situatie pe care o simti ca necesita acum lumina cu o mai mare intensitate. Daca practici aceasta vei contribui enorm la iluminarea sau ascensionarea planetei tale.

Este ceva in aparenta foarte simplu, pe care voi, ca fiinte umane, de multe ori nu il apreciati suficient.In dorinta voastra de a cauta mereu lucruri noi, mai bune, sau mai puternice si eficiente, uitati de valoarea simplitatii.

Voi uitati sau nu acceptati ca real faptul ca atunci cand va manifestati intentia de a expansiona lumina, ACEASTA SE PETRECE.

Aflati ca de fiecare data cand invocati lumina, ACEASTA SE MANIFESTA.

Lumina salasluieste in fiecare fiinta, in fiecare particula, deoarece este propria natura sau esenta a tot ceea ce este.

Prin intermediul intentiei tale dezvalui lumina.

Intentia ta este o cerere catre lumina pentru ca aceasta sa se arate, sa se activeze, sa-si manifeste prezenta.
Si cand aceasta are loc, intunericul nu mai este posibil.

Tehnicile pe care le puteti utiliza ca fiinte umane sunt multe si variate.
Acestea apar ca urmare a setei voastre imense de lucruri noi, dar in esenta toate se reduc la a te conecta cu lumina inimii si a o iradia de aici.

Nu fiti confuzi si nici nu va indoiti de diferitele propuneri venite din partea diversilor maestri sau lucratori in lumina.
Utilizati tehnicile care va plac cel mai mult, acelea cu care rezonati.
Schimbati-le daca aveti nevoie de reinnoire, dar nu va indoiti daca ceea ce faceti este suficient, daca este corect in acest moment sau daca ar trebui sa faceti parte sau nu dintr-un grup anume.

Voi faceti parte, deoarece asa ati decis, din grupul lucratorilor umani intru lumina, dintotdeauna.

Cum veti realiza aceasta sarcina este alegerea voastra, dar amintiti-va, in esenta, aceasta consta in a ilumina din inima.

Aceasta se produce din inima deoarece aici este locul unitatii, locul in care nu exista judecata, locul unde exista doar iubire.

Este locul in care lumina este creata.

Deoarece din acest loc din interiorul fiecaruia, intotdeauna se poate crea o noua lumina.

Este locul crearii unei noi lumini, unei noi vieti, care va creste aportul fiecaruia la intreg, deoarece este locul de conexiune cu sursa divina, cu tot ceea ce este.
E ceva de care nu ati fost constienti pana astazi.

Lumina din univers nu este constanta, ea se mareste prin intermediul intentiei constiente a vietii insasi, a fiecarei fiinte.
Asa cum puteti aduce la lumina o noua fiinta, la fel voi puteti aduce la lumina o noua lumina, la infinit.

Utilizati aceasta capacitate pentru a ilumina planeta voastra cu constiinta.
Cand meditati si trimiteti lumina planetei voastre creati lumina, realmente o faceti.
Aveti certitudinea ca este asa.

Ramaneti etern in lumina. Cu voi, in Iubirea Unica,
Gabriel

(traducere din limba spaniola dupa un articol preluat de pe www.asriah.com.ar)

joi, 23 aprilie 2009

Fiti doar ceea ce sunteti cu adevarat


Este timpul sa vibrati Iubire. Numai Iubire. In fata oricarei situatii care va apare in viata vibrati Iubire in mod constient si mergeti inainte.

Nu va opriti, nu permiteti ca povara durerii pe care o intalniti in cale sa va opreasca din mers. A va opri din mers inseamna a inceta sa iradiati Lumina.

Voi nu va puteti evita propria Lumina, desi o puteti oculta, desi ii puteti pune piedici.

Astazi Universul Intreg va cere sa LASATI LUMINA VOASTRA SA STRALUCEASCA.

Nu e nimic ce trebuie inteles, nu e nimic ce trebuie invatat, doar iradiati Lumina voastra. Astfel se va ilumina planeta, astfel se va ilumina umanitatea; prin totalitatea luminilor voastre individuale care stralucesc fara oprelisti.

Nu va fortati in cautari. FITI!

Voi sunteti Lumina. Manifestati-o!

Doar permiteti-va sa fiti.

Pentru aceasta va trebui sa eliberati conditionari si credinte.

Indrazniti sa nu va agatati de nimic. Indrazniti sa renuntati la conditionarile de orice natura ar fi ele.

Numai astfel veti avea LIBERTATEA DE A STRALUCI IN PLENITUDINE.

Doar de aceasta este nevoie pentru a trai si manifesta sarbatoarea Luminii pe care umanitatea o pastreaza in esenta sa. Indrazniti sa traiti ceea ce sunteti cu adevarat.

Binecuvantari luminoase din Iubirea Unica
GABRIEL

(traducere din limba spaniola dupa un articol preluat de pe www.asriah.com.ar)

sâmbătă, 18 aprilie 2009

vineri, 17 aprilie 2009

Terapia iertarii
In urma cu doua decenii, un psiholog hawaiian surprindea lumea stiintifica cu ceea ce am putea numi, pe buna dreptate, un miracol. Spitalul de Stat din Hawaii se confrunta in acel moment cu probleme deosebit de grave in sectia bolnavilor psihici care comisesera crime abominabile. Violenta acestora era atat de mare incat, desi purtau catuse la maini si la picioare, personalul medical se simtea serios amenintat de acestia, iar cei mai multi psihologi clinicieni obisnuiau sa-si dea demisia dupa aproximativ o luna de lucru cu acest gen de pacienti. In ciuda avertismentelor colegilor bine intentionati, care incercau sa-l convinga sa nu lucreze intr-un astfel de loc, fiindca asta echivala cu o sinucidere in plan profesional, dr. Haleakala Lew Len a acceptat totusi postul. Si atunci au inceput sa apara miracole.

Dupa numai cateva luni, s-a dovedit ca in cazul multora dintre acesti pacienti nu mai era nevoie de catuse. Dozele medicatiei au scazut simtitor la majoritatea pacientilor si chiar s-au sistat in cazul unora. Dupa patru ani, pavilionul a trebuit sa fie inchis din lipsa de.. pacienti violenti.

Partea cea mai interesanta este ca in acesti patru ani dr. Len nu a vorbit cu nici unul dintre temutii sai pacienti. Mai mult, nici macar nu i-a vazut! Cerintele sale la ocuparea postului de psiholog clinician au fost de a i se oferi un birou si acces la dosarele criminalilor spitalizati. Tot ce a trebuit sa fac a fost sa lucrez asupra propriei mele persoane, a declarat ulterior dr. Len. Daca vrei sa vindeci pe cineva, inclusiv pe un criminal bolnav psihic, o poti face vindecandu-te pe tine."
In prezent trecut de 70 de ani, dr. Len a ajutat cu succes de-a lungul carierei sale, folosind aceasta metoda pe mii de persoane, lucrand inclusiv cu grupuri din cadrul unor organizatii internationale prestigioase, precum UNESCO si Natiunile Unite. Dr. Len detine un doctorat in psihologie obtinut la Universitatea din Iowa, Statele Unite, dar el atribuie remarcabilul sau succes ca psiholog clinician, practicilor de vindecare traditionale invatate de la Morrnah Nalamaku Simeona, o femeie kahuna.

Cine sunt kahuna? In hawaiiana, huna se traduce prin secret, iar kahuna prin pastrator al secretului, expert, magistru. Daca vreti, kahuna reprezinta echivalentul mesterului in sistemul de bresle medieval. Orice meserie, arta sau mestesug avea proprii sai kahuna. Termenul a devenit insa cunoscut ca echivalent al samanului, vraciului, preotului. Legendele abunda in descrierea puterilor acestor kahuna, capabili sa realizeze vindecari miraculoase, sa influenteze vremea, sa mearga pe carbuni incinsi, sa-si atraga prosperitatea etc.

Morrnah Nalamaku Simeona s-a numarat printre ultimii kahuna veritabili dinHawaii, fiind numita oficial in 1983 de catre autoritati drept o comoara vie a Hawaii-ului (living treasure of Hawaii). Ea a infiintat Foundation of I, o organizatie nonprofit, menita sa raspandeasca filozofia si practicile psihologice ale vechilor kahuna, inainte ca acestea sa se piarda. Metoda traditionala invatata de dr. Len de la Morrnah Simeona si aplicata cu succes la Spitalul de Stat din Hawaii si nu numai, poarta denumirea de ho'oponopono, care s-ar putea traduce prin a indrepta lucrurile, a corecta o eroare.

Metoda este extraordinar de simpla, atat de simpla incat mintea noastra, fascinata de complex si maestra in a complica masiv si inutil lucrurile, are impulsul de a o respinge imediat. Pe de alta parte, in ciuda simplitatii ei, metoda are la baza principiile huna, care sunt destul de greu de acceptat de noi, cei crescuti in spiritul respectului pentru rational si stiintific.

Lumea este o reflectare a gandurilor noastre. Asemeni lui Buddha, vechii kahuna considerau ca noi cream lumea prin gandurile noastre. Tot ceea ce suntem, tot ceea ce se intampla in viata noastra reprezinta o consecinta a gandurilor noastre.
In cuvintele lui Morrnah Simeona, lumea este o reflectare a ceea ce se intampla in interiorul nostru. Daca ne confruntam cu o problema, trebuie sa cautam cauza in noi insine, nu in factorii exteriori.

• Daca o persoana ne agreseaza, este util sa ne amintim ca ceilalti sunt o oglinda pentru noi si ca agresivitatea respectivei persoane nu este decat proiectia in exterior a propriei noastre agresivitati refulate.
• Daca seful ne spune ca nu suntem suficient de buni pentru postul pe care il ocupam, atunci vorbele lui nu sunt decat o reflectare a ceea ce noi insine gandim in sinea noastra despre noi.
• Daca ne imbolnavim, este bine de stiut ca, pentru kahuna, trupul este o casa pentru ganduri: cauza imbolnavirii rezida in negativitatea unui gand, intr-o eroare de judecata. Nu-i nimic in neregula cu erorile de judecata, declara cu umor dr. Len. Te pot omori, asta-i tot.

In viziunea unui kahuna, mintea este asemeni unei gradini, iar gandurile asemeni unor seminte. Ele incoltesc si dau roade. Trebuie sa avem grija ce ganduri plantam in mintea noastra, caci, inevitabil, vom culege ceea ce am semanat. Vestea buna este ca orice stres, dezechilibru sau boala pot fi corectate, lucrand asupra ta. Nu este nevoie sa cauti raspunsuri sau ajutor in afara ta. Si nimeni nu iti poate oferi informatii mai relevante decat cele pe care le poti obtine singur, cautand in tine insuti, sustine Morrnah Simeona.

Pentru kahuna, circumstantele exterioare sunt un barometru al nivelului nostru de constiinta. Starea de sanatate sau de boala, prosperitatea sau pauperitatea, succesul sau esecul nostru ori al celor din jurul nostru reflecta nivelul de constiinta la care am ajuns.
Daca nivelul nostru de constiinta se modifica, circumstantele exterioare se schimba rapid, iar nivelul de constiinta poate creste semnificativ, daca ne asumam responsabilitatea pentru tot ce se intampla in viata noastra, pentru tot ce se intampla in jurul nostru.

Vindecarea ori schimbarea incepe cu asumarea responsabilitatii. Ce inseamna sa ne asumam 100% responsabilitatea pentru absolut tot ce se intampla in viata noastra? Inseamna sa accepti faptul ca tu insuti – si nimeni altcineva – esti creatorul a tot ceea ce experimentezi, al tuturor evenimentelor pe care le traiesti, afirma dr. Len, constient ca declaratia sa poate fi socanta sau chiar revoltatoare pentru majoritatea oamenilor.

O idee foarte greu de digerat, intr-o societate in care ne-am obisnuit sa ne gasim scuze la tot pasul, sa dam vina pe altii pentru ce nu merge in viata noastra, sa cultivam asiduu o mentalitate de victima. Mai mult, aceasta idee este greu de acceptat si de catre persoanele considerate supraresponsabile. Caci una este sa iti asumi responsabilitatea propriilor actiuni si alta este sa iti asumi responsabilitatea pentru actele violente ale unor oameni cu care nu ai avut nimic de-a face si cu care singura legatura pe care o ai este ca locuiti impreuna in acelasi oras. Multi psihologi ar spune ca o astfel de gandire nu face decat sa ne culpabilizeze in mod excesiv.

Accesul la miracol si, implicit, la supraconstient nu este posibil decat atunci cand reincepem sa privim lumea prin ochii unui copil. E vorba despre redescoperirea inocentei, nu despre cultivarea infantilitatii. Problema adultilor este ca si-au pierdut inocenta, dar si-au accentuat infantilitatea, prin evitarea sistematica a asumarii responsabilitatii. Kahuna afirma ca, reinstaurand inocenta – starea in care nu judecam, nu punem etichete, nu suntem obsedati de castigul personal – viata noastra se poate schimba radical.

Nu va faceti probleme. Intreaga lume este creatia ta si acest lucru trebuie luat ad litteram, afirma dr. Len. Actele violente ale acelor criminali bolnavi psihic din Spitalul de Stat din Hawaii erau responsabilitatea lui, doar pentru faptul ca acestia aparusera in viata sa. Problemele lor erau creatia sa si, de aceea, tot ce a trebuit sa faca pentru a-i vindeca a fost sa lucreze asupra lui insusi, sa stearga el insusi gandurile care le-au generat. Exagerare dusa la extrem, am putea spune, chiar daca descoperirile recente din fizica cuantica par a conduce la aceleasi concluzii. Asta inseamna ca daca copiii nostri au o problema de sanatate, ceva din noi a produs acea problema; daca partenerul de afaceri ne trage pe sfoara, noi am facut ca acel lucru sa se petreaca; daca sotul ori sotia ne inseala, noi am atras asta.

Pare absurd. Totusi, evenimentele din viata noastra actualizeaza amintiri, tipare de actiune trecute si reactii ciudate. La urma urmei, toti am experimentat reactii care ne-au surprins si pe noi, si pe cei care ne cunosteau foarte bine – reactii in care parca nu eram noi insine, nu-i asa? Daca te confrunti cu o problema, o situatie limita, un necaz, o suferinta, intrebarea pe care trebuie sa ti-o pui automat este: ce anume din ceea ce se intampla in mine a generat sau a atras aceasta problema? Apoi trebuie sa stergi gandurile care au produs respectiva problema.

Dar cum putem sti care ganduri au creat-o? Nu va faceti probleme, spune dr. Len. O parte din voi stie. Trebuie doar sa-i dati permisiunea sa o faca."Cand judec o persoana, acea persoana devine un "prizonier al gandurilor mele".

Cream lumea prin gandurile noastre, iar pentru kahuna aceasta nu este o metafora. Este o realitate. In viziunea lor – care este comuna cu cea a tuturor religiilor – Dumnezeu a creat fiinte perfecte, dar noi nu mai putem sa vedem acest lucru, fiindca intre ceea ce exista in realitate si ceea ce vedem se interpune gandul.
Noi nu mai vedem ce exista in realitate, noi nu ne vedem decat propriile ganduri.

Lumea este ceea ce credem ca este, afirma Serge Kahili King, doctor in psihologie si o autoritate internationala in materie de huna. Psihologia moderna tinde sa ajunga la aceleasi concluzii, de vreme ce afirma ca oamenii nu reactioneaza la evenimentele in sine, ci la propria lor perceptie asupra evenimentelor. Mai mult, studiile arata ca oamenii tind sa se conformeze perceptiilor altor oameni. Altfel spus, daca spunem in mod repetat unui copil ca este rau, el va ajunge sa se comporte ca atare. Daca unui angajat i se lauda in mod repetat performantele, chiar daca acestea nu sunt tocmai grozave, el va ajunge sa lucreze din ce in ce mai bine.

In limbajul unui kahuna, acest fenomen se exprima in felul urmator: daca eu gandesc intr-un anumit fel despre o persoana, acea persoana devine un prizonier al gandurilor mele. Asta inseamna ca el tinde sa se conformeze perceptiei mele si, mai devreme sau mai tarziu, se va comporta in asa fel incat sa-mi confirme perceptia despre el. Prin urmare, actele unei persoane sunt o consecinta a ceea ce gandesc despre ea si trebuie sa-mi asum responsabilitatea pentru acest lucru. De aceea, a nu judeca este singura atitudine corecta vizavi de o alta persoana.

Daca este ceva de corectat, spun kahuna, atunci acest ceva reprezinta erorile noastre de gandire. Asa stand lucrurile, atunci poate ca nu ar trebui sa ne mire foarte mult ca dr. Len si-a vindecat pacientii, lucrand doar asupra lui insusi.
Ce a facut exact doctorul Len pentru a-si vindeca pacientii? Am repetat incontinuu: Imi pare rau. Te rog, iarta-ma, a declarat senin dr. Len. Asta-i tot.
De-a dreptul socant! Banuiesc ca doctorului Len ii place sa socheze, sa surpinda printr-o lovitura puternica si neasteptata, rutina noastra mentala. El spune ca oamenii, in special vesticii, gandesc prea mult. Mai exact, sunt prinsi in rutina unor programe care ruleaza inconstient. Contrar a ceea ce gandim noi, el sustine cu tarie ca intelectul nu poate rezolva problemele. Cred ca Einstein ar fi fost de acord cu el, din moment ce a declarat ca "o problema nu poate fi rezolvata la nivelul de gandire care a generat-o".

CERE-TI IERTARE

De aceea, nu trebuie decat sa constientizezi problema pe care o resimti la nivel fizic, emotional, mental etc., apoi sa incepi sa iti purifici gandirea care a atras-o, printr-un proces de cainta si iertare.” Te rog, iarta-ma ca te-am facut prizonierul gandurilor mele si fiindca, prin negativismul gandurilor mele, ti-am influentat in mod distructiv comportamentul” . Asa este in crestinism: ruga trebuie precedata de cainta si de cererea iertarii. Asta este ceea ce poate face constientul: sa se caiasca si sa ceara iertare. Restul este treaba supraconstientului, el este armonizatorul, vindecatorul. Suntem prizonierii propriei minti si nu putem evada folosindu-ne tocmai de minte – temnicerul insusi.

Cum te poti ajuta in viata de zi cu zi?

Acest proces poate fi folosit in cele mai diverse situatii: cand suntem bolnavi, cand cineva apropiat este bolnav, cand ne confruntam cu probleme profesionale, financiare, sentimentale etc.
Daca problema tine de sanatate, atunci putem spune corpului: Imi pare rau ca ti-am facut rau prin gandurile mele negative. Te rog, iarta-ma. Si repetam acest lucru cu sinceritate, pana problema dispare.

Daca copilul are probleme la scoala, putem repeta mental: Imi pare rau ca ti-am creat aceste probleme prin gandurile mele. Te rog, iarta-ma. Este esential ca trairea sa fie autentica, iar cererea de iertare sa fie pe deplin sincera. Consecinta imediata este un sentiment de iubire, iar dr. Len si Morrnah Simeona declara ca acesta este un semnal ca vindecarea a inceput.

Probabil ca la o prima citire vei respinge aceste lucruri, pe motivul ca sunt prostii, povesti de adormit copiii. Dar kahuna afirma ca supraconstientul este receptiv tocmai la limbajul de copil, ignorand formularile savante. Interesant este ca psihanaliza a ajuns la o concluzie asemanatoare: interpretarile pretentioase, destepte, intelectualizate nu ajung la pacienti. Accesul la miracol, si implicit, la supraconstient nu este posibil, decat atunci cand reincepem sa privim lumea prin ochii unui copil. E vorba despre redescoperirea inocentei, nu despre cultivarea infantilitatii. Problema adultilor este ca si-au pierdut inocenta, dar si-au accentuat infantilitatea prin evitarea sistematica a asumarii responsabilitatii. Kahuna afirma ca, reinstaurand inocenta – starea in care nu judecam, nu punem etichete, nu suntem obsedati de castigul personal – viata noastra se poate schimba radical: renuntam la a ne complica viata inutil si ne redobandim bucuria de a trai, devenim mai creativi, ne adaptam mai suplu si mai eficient schimbarilor; iar calitatea relatiilor noastre se imbunatateste semnificativ.

IN LOC DE CONCLUZIE

Un medic din Statele Unite ale Americii, dr. Ira Byock, a lucrat foarte mult cu bolnavi in faza terminala si a descris experientele si concluziile sale in doua carti devenite best-seller- uri. Una dintre ele se numeste The Four Things that Matter Most (Cele ce patru lucruri, care conteaza cel mai mult) si se refera la cele mai frecvente declaratii pe care bolnavii le fac celor apropiati pe patul de moarte.

Acestea sunt:

IARTA-MA

TE IERT

MULTUMESC

TE IUBESC


Dr. Ira Bylock considera ca nu trebuie sa ajungem pe patul de moarte, pentru a folosi aceste declaratii care, in opinia sa, au un potential imens in a ne vindeca relatiile si in a ne transforma profund viata.


(articol preluat din forumul editurii For You)

joi, 16 aprilie 2009

IisusLumina lina
La ceas de inserare -
Inger planetar

luni, 13 aprilie 2009

Inger pazitor II


Inger pazitor (II)

de Dorian Duma


Ieri, in timp ce ma intorceam de la vanatoare
Am zarit pe cer o pasare uriasa, alba
Am tras dupa ea
Cu doua alice
Si in timp ce asteptam prada sa-mi pice
Un inger mi-a cazut langa picioare
Nu eram pregatit si nici n-am stiut ce sa fac
Si nici nu mai vanasem vreodata o pasare atat de frumoasa
Asa ca am luat-o pe-o poteca spre casa
Inghesuind pasarea
Aratoasa
Intr-un rucsac
Dar n-am putut s-o mananc
Dar n-am putut nici s-o rapun
Caci avea un fel de-a ma privi prea bland
Cine esti tu, sau ce esti
Pasare cu chipul de om?
Am intrebat-o dar fara s-o spun
Ci doar asa pentru mine
In gand
Apoi am cazut gramada
In somn
Mi-a raspuns pasarea ranita de moarte
Umplandu-mi urechile
Tulburator
Si departe
Sunt eu
Eram eu
Rostitorul
De soapte

Adevarata meditatie


Acest sentiment de iubire pe care l-ai simtit astazi este adevarata meditatie.
Este ceea ce produce transformari in jurul tau, in tara ta, pe planeta si in univers.
Este ca un val care se extinde. Este valul care ne unifica in intreg universul.

Pentru a o trai, pentru a o simti, trebuie sa inveti sa o generezi din inima ta.
Trebuie sa gasesti cheia pentru a intra in ea si sa fii vibratia iubirii.
Acolo totul se unifica pentru tine.

Vezi totul prin tesatura magnifica din care facem cu totii parte si stii din adancul inimii ca esti tot ceea ce este, ca tu si fiecare particula sunteti uniti, sunteti una.

Identificarea sau diferentierea este doar o alegere pe care tu o faci.

Tu si cu mine suntem una. Eu nu exist fara tine si tu nu existi fara mine.

La fel e cu tot ceea ce este particular din interiorul a tot ceea ce este.

Aceasta nu e ceva ce se poate "intelege”, ci e ceva care "este".

Cand intri cu adevarat in inima ta, o intalnesti, o stii, o cunosti, ti-o amintesti.
Si nu mai simti nimic ca fiind separat deoarece a disparut iluzia.

Ramai in iubirea care salasluieste in adancul inimii tale.
Ramai in unitate. Nu ai nevoie de nimic altceva.

Suntem cu tine in Iubire,
GABRIEL

(traducere din limba spaniola dupa un articol de pe www.asriah.com.ar)

vineri, 10 aprilie 2009

Conexiunea cu Mama Pamant
Planetele trec printr-un proces de evolutie si crestere la fel ca toate fiintele din Univers. Planeta Pamant trece printr-un moment de enorma transformare, la fel ca toate fiintele care o locuiesc.

Pentru Terra este un proces dificil si dureros. E necesar sa treaca prin multe schimbari. Este important sa nu incercati sa le opriti deoarece sunt necesare si franandu-le, nu ati cauza decat mai multa durere.

Da, este important sa ajutati ca aceste schimbari si tranzitii sa fie
mai blande si cu cat mai putina suferinta si daune posibil, atat pentru Geea cat si pentru toate fiintele implicate.

Acordati-va cu mama Pamant si simtiti cand si unde necesita ajutorul vostru.
Oferiti-i ajutor sub forma Iubirii si Luminii Divine. Transformati-va in canale de Lumina Divina cu intentia clara ca aceasta energie sa fie utilizata pentru binele cel mai inalt al Universului intreg.

Sustineti intentia de a fi conectati in forma constienta la pulsul intregului Univers. In acest mod veti putea simti ceea ce Mama Pamant necesita, ceea ce fratii vostri necesita si, de asemenea, ceea ce voi puteti oferi totalitatii.

Animalele simt aceasta conexiune. Fiintele umane au posibilitatea de a o recupera si prin intermediul intentiei constiente, de a participa la creatie. Aceasta este urmatoarea etapa in evolutia voastra si deja sunteti pregatiti pentru a o intrelege.

Va iubim in mod profund si ne bucuram de acest proces de crestere prin care inaintati.

Uniti-va cu mama Pamant in mod constient. Va veti spirjini reciproc in procesul de evolutie.

Acordarea la pulsul Universal face parte din natura voastra. Trebuie doar sa permiteti constient sa se restabileasca aceasta conexiune pentru a o putea recupera.

In Iubirea Unica, intotdeauna cu voi,

GABRIEL

(traducere din limba spaniola dupa un articol de pe www.asriah.com.ar)
imaginea: Mother Earth Dream de Paula Showen

joi, 9 aprilie 2009

Inger pazitor


Inger pazitor (I)
de Dorian Duma

Ingerul meu pazitor
S-a coborat de pe lampa
Ce pendula la stanga
Ce pendula la dreapta
Lasandu-mi-se sub ceafa
Prelungindu-mi-se pe tample
Inundandu-ma cu lumina
Luminii
Prea blande
I-am simtit aripile
Imbratisandu-ma cald
I-am simtit penajul
Imbratisandu-ma moale
I-am simtit privirea
Ce mi-a cuprins gandul
Simturile
Si corzile
Vocale
Ingerul meu pazitor locuia in mine
Ingerul meu pazitor mi se insinuase in minte
Ingerul meu pazitor imi canta in ureche
Cantec neauzit
Note
Neauzite
Cuvinte
Iata-ma
Preumblandu-ma prin gradina
Eu si Ingerul meu pazitor din mine
Ma privesc
Alunecand ca o umbra
Intr-o fantana
Falfaind subtil dintr-o aripa
Eternitate
Condesata intr-o singura clipa
Si nu ma zaresc
Si nu ma zaresc
Si nu ma zaresc

miercuri, 8 aprilie 2009

marți, 7 aprilie 2009

Fii Iubire Costienta
Iubeste.

Doar atat, iubeste.

Iubeste viata. Iubeste Totul. Iubeste particula. Iubeste galaxia.

Iubeste-te pe tine si iubeste fiecare dintre celulele tale.

Este singurul lucru necesar. Sa vibrezi iubire. Sa fii Iubire in mod constient.

Pentru ca in realitate esti Iubire. Trebuie doar sa devii constient.

Fiind Iubire in mod constient vei face sa dispara din viata ta orice limitare, orice iluzie.

Vorbim mereu despre a ramane in Iubirea Unica. In ea salasluim toate fiintele; si de aici cream iluziile care in mod aparent ne situeaza in afara imbratisarii Iubirii pure si neconditionate.

Fii constient de aceasta si elibereaza iluzia care te intretine si te distrage pana in punctul in care uiti care este adevarul, cine esti cu adevarat.

Singurul adevar din Intregul Univers este adevarul Iubirii Unice, care este esenta ultima a Tot Ceea Ce Este.

Cum sa recuperezi constiinta Iubirii Unice?

Prin intermediul intentiei constiente. Situandu-te in fiecare zi in energia vibranta a inimii tale. Palpitand si rezonand cu ea.

Observa-te. De fiecare data cand descoperi ca te-ai intors in iluzie, revino in inima ta si cere-i ghidarea.

Si mai ales elibereaza frica de Iubire pe care iluzia ta o aduce cu ea.

Iubirea Unica este esenta pura a vietii. Cand ramai in ea in mod constient, nu mai incap nici indoieli, nici temeri.

Esti esenta divina, esti Lumina manifestata.

Ai incredere in ghidarea inimii tale si ea te va conduce Acasa; la Iubirea Unica din care nu ai plecat niciodata pentru ca nimic nu este in afara ei.

Te imbratisez in inima mea,

Gabriel

(traducere din limba spaniola dupa un articol preluat de pe www.asriah.com.ar)

Aprilie


Ciresi infloriti,
Albinele dantuind
Hora de ingeri

luni, 6 aprilie 2009

Ingeri cu corp uman


Comunicam astazi cu voi cu scopul de a va usura tranzitia prin vibratiile accelerate care au loc in prezent pe planeta.

Schimbarea energiilor este un lucru care ii destabilizeaza pe multi, deoarece in mod inconstient se percep tranzitand terenuri necunoscute si se simt nesiguri. Cum nu exista antecedente pentru asa ceva pe planeta, ei fac aceasta tranzitie fara harti.

Este necesar sa va pastrati seninatatea si echilibrul, deoarece voi nu necesitati doar “sosirea in port” , ci trebuie sa ii aduceti si pe altii aici.

Voi sunteti cei ce ii calauziti pe aceia care au ales sa nu aiba informatii despre ce se petrece in aceste momente. Voi v-ati oferit sa fiti ghizii fratilor vostri in aceasta tranzitie.

Va fi necesar sa sustineti lumina si sa inaintati. Iar pentru a face aceasta trebuie sa ramaneti centrati si in armonie.

Dar desi v-ati oferit pentru aceasta misiune, atunci cand vine momentul sa actionati, de multe ori fricile voastre va fac sa va retrageti, va franeaza.

Pentru a va putea reintoarce in centrul vostru cu usurinta, va rugam :

1) Ajutati-va de respiratia voastra. Respirati foarte profund si "locuiti" complet in corpurile voastre, in timp ce simtiti conexiunea profunda care va uneste cu pamantul si cu cerul.

2) Folositi muzica. Alegeti orice muzica va centreaza. Puteti intona sau asculta mantre, cum ar fi “Om Mani Padme Hum”

3) Rugati-i pe ingerii si ghizii vostri sa va conduca de mana si aveti incredere. Stiti in inimile voastre ca suntem aici pentru a va ajuta si a va insoti in acest pas pe care il face umanitatea. Aveti certitudinea ca fiecare dintre voi este inconjurat de un grup mare de ingeri, care cu iubire si daruire asteapta cererile voastre.

4) Si cel mai important dintre toate, ramaneti in IUBIREA UNICA cu inima deschisa si fara judecati. Stiti ca fiecare fiinta care se apropie de voi o face pentru un motiv pe care cu siguranta nu il cunoasteti.

Voi sunteti ingerii terestri, ingerii cu corp uman.

Aceia care nu pot inca accepta legatura cu planurile mai subtile vor sosi la voi, ingerii care pot vedea, in cautare de ghidare.

Uneori, aceasta ghidare se va face prin cuvant, alteori prin simpla prezenta, prin perceperea seninatatii voastre, a increderii voastre, a centrarii voastre.

E o catena a Iubirii. E frumos. La fel de frumos cum este intregul Univers.

Eliberati-va temerile si inaltati torta IUBIRII UNICE pentru toti aceia care se simt inca in separare.

Va iubim, sustinem si admiram.

In IUBIREA UNICA, intotdeauna cu voi,
Gabriel

(traducere din lb. spaniola dupa un articol preluat de pe www.asriah.com.ar)

joi, 2 aprilie 2009

Dansand in mare
Astazi suntem cu voi pentru a va ruga sa ramaneti in pace si armonie.
Mentinindu-va in aceasta stare, o veti iradia si darui intregii omeniri. Este important si necesar ca, ori de cate ori doriti, sa contribuiti la cresterea energiei luminoase a acestei planete traind intr-un mod luminos.
Acest lucru nu este imposibil si nici nu inseamna ca trebuie sa va comportati ca niste sfinti. Inseamna sa puteti fi constienti de ceea ce emiteti, cu intentia de a iradia lumina, de a iradia pace, de a iradia iubire.
Cu siguranta nu o veti face in permanenta, caci acum traiti o experienta umana. Cu toate acestea, de fiecare data cand va amintiti, contribuiti la rezervorul de energie luminoasa al planetei Terra.
Voi aveti posibilitatea de a alege intre iubire si frica. Ceea ce va rugam astazi este sa fiti constienti de alegerile voastre. Aflati ca acestea sunt cele care va determina experientele si in acelasi timp contribuie la crearea experientelor intregii omeniri, ale experientelor intregii planete si de asemenea, ale experientelor a Tot Ceea Ce Este.
Fiecare alegere pe care o faceti afecteaza totul, asa cum face o piatra care, aruncata intr-un lac, produce unde care se extind pe apa. Ati observat ca este un exemplu care se foloseste foarte des?
Voi sunteti scufundati intr-o mare de energie si fiecare din deciziile voastre, gandurile voastre, emotiile sau actiunile voastre genereaza o miscare expansiva a energiei.
Imaginati-va scufundati in mod simultan in mai multe oceane care, la randul lor, formeaza unul singur, sau daca preferati, imaginati-va in mijlocul mai multor curenti din aceeasi mare. Un ocean sau curent de emotii, altul de ganduri, altul de posibilitati viitoare.
Imaginati-va dansind in aceste ape si generand valuri. Cum sunt aceste valuri? Sunt placute, sunt limpezi? Sau sunt amenintatoare, dense, intunecate? Va face placere sau suferiti atunci cand va miscati? Vedeti culori frumoase sau dezagreabile?
Daca v-ati putea vedea din afara experientei umane, ati observa ceva asemanator. Aceasta este ceea ce realmente se petrece.
Imaginati-va de exemplu ca, stind in apa, incepe o furtuna de frica agitand apa cu o puternica energie. Nu puteti scapa, amintiti-va ca totul este interconectat. Ce puteti face? Puteti permite ca acea furtuna sa va ajunga si sa o experimentati sau puteti sa generati valuri limpezi care sa o linisteasca.
Da, efectiv, voi o puteti face. De fapt, o faceti in fiecare moment, caci voi va generati propria "realitate". Generati ceea ce apoi credeti ca a venit din afara. Aflati ca PUTETI schimba ceea ce nu va place. Aflati ca intotdeauna alegeti. Ceea ce va cerem astazi este sa o faceti in mod constient. Utilizati aceasta imagine in care dansati in mare, generand valuri, ca o metafora a realitatii voastre. Si permiteti-va sa incepeti sa generati valuri care sa poarte intentia de a crea o umanitate aflata in armonie cu Totul.

In Iubirea Unica, intotdeauna cu voi,
GABRIEL

(traducere din limba spaniola dupa un articol de pe www.asriah.com.ar)

Manifesta floarea taSunt cunoscut pe Terra ca fiind un purtator de mesaje divine.
Mai sunt recunoscut ca purtand intotdeauna o ramura inflorita.
Exista un motiv. O floare este ceva foarte special.

Florile sunt manifestari ale perfectiunii, ale iubirii, ale daruirii, ale dezinteresului.
Plantele isi exprima energiile cele mai sublime in fiecare din florile lor.
Fiecare floare este o expresie a armoniei si frumusetii. Prezenta sa infrumuseteaza planeta.
In fata unei flori fiinta umana surade launtric.
Pentru o clipa isi aminteste, se conecteaza cu maiestuozitatea a Tot Ceea Ce Este.
Forma sa, culoarea sa, parfumul sau sunt o intruchipare perfecta a plenitudinii vietii.
Florile sunt iubire si creativitate manifestate. Mesajul lor este simplu, foarte simplu:
Asa cum aceasta planta a dat forma acestei flori, pornind de la energia sa interna si de la interactiunea sa cu Cerul si Pamantul,
la fel si tu, fiinta umana, aflata tot in conexiune cu Cerul si Pamantul, poti manifesta propria ta floare.
Iar floarea esti tu insuti.
Tu insuti stiindu-te UNA cu Intreg Universul. Esti tu insuti ridicandu-ti nivelul de vibratie, deschizandu-ti centrii, revarsand iubire catre Tot Ceea Ce Este, fara conditionari, fara legaturi, fara asteptari.
Numai permitandu-ti sa manifesti adevarul, frumusetea pe care o porti.
Esti tu insuti ca manifestare a energiilor celor mai elevate si subtile ale umanitatii.
Nu trebuie sa astepti ca umanitatea sa “devina mai buna”, “sa se schimbe”, “sa evolueze.”
Pur si simplu exprima-te ca manifestare a perfectiuniii divine.
Transforma-te in floarea care esti ca potential.
Umanitatea va evolua prin tine, caci va inflori.

In Iubirea Unica, intotdeauna cu voi,
GABRIEL

(traducere din limba spaniola dupa un articol preluat de pe www.asriah.com.ar)

miercuri, 1 aprilie 2009

Transforma-te intr-un artist, creindu-ti propria viata!
Iti vom vorbi astazi despre aspecte ale vietii cotidiene.
Intreaga viata se cladeste pe baza lucrurilor mici.
Atitudini, gesturi, dorinte, sentimente, intentii, actiuni, non-actiuni, etc.

In fiecare clipa exista un gand, un sentiment, o actiune.
Tot ceea ce manifesti intr-o clipa a vietii tale poate, daca tu doresti aceasta, sa exprime IUBIREA UNICA.
Hraneste-te in mod constient cu aceasta.

Poti alege sa fii o expresie umana a IUBIRII UNICE in mod permanent.
Fiecare gand, gest, actiune, sa fie facute din iubire intr-un mod constient.
Poti fi "bijutierul" vietii tale, creand-o la fel cum un artist isi faureste opera de arta.
Din conectarea cu sursa divina, fiind atent la fiecare detaliu pentru ca opera lui sa devina frumoasa.
Pentru ca sa devina completa si sa ii implineasca sufletul.

Transforma-te intr-un artist, creandu-ti propria viata!
Tu o creezi oricum.
Decide ca viata ta sa fie opera ta de arta, iar sentimentele de implinire, bucurie si pace vor fi permanente.

Nu pacea linistii si inactiunii, ci pacea fecunda si plina de bucuria de a salaslui in IUBIREA UNICA.

Si asa va fi.

Cu voi intotdeauna, in armonia IUBIRII UNICE
GABRIEL

(traducere din limba spaniola dupa un articol preluat de pe www.asriah.com.ar)